

## MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUM WEDNESDAY 24 JUNE 2020

## **VIRTUAL MEETING VIA MICROSOFT TEAMS**

## **AGENDA**

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair	5mins
10:05	2.	Notes and actions of last meeting held 29 November 2019 - for review and agreement of the meeting record (paper attached)	Chair/all	5mins
10:10	3.	Forum future programme review (paper attached)	Chair/all	20mins
10:30	4.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	30mins
11:00		Comfort break and Company join meeting	Chair/all	10mins
11:10		Company join the meeting		
	5.	Welcome and introductions followed by general Company questions including COVID-19 and Competitions and Markets Authority update	Chair/all	40mins
11:50	6.	Our Contribution For members to gain an understanding of how the Company has contributed over the 2019/20 period. (paper and draft document attached)	Louise Hunter Sarah Pinkerton	30mins
12:20		Lunch - call paused		30mins
12:50		Meeting resumes (prompt start)		
	7.	2019/20 Performance Summary for Water Forum Aim – for members to gain an understanding of the Company's 2019/20 performance and overall AMP6 performance including financial position. (paper attached)	Ceri Jones Jim Strange Neil Rutherford	60mins
13:50		Comfort break and Company members leave meeting		10mins
14:00	8.	Members meet with Author to develop and prepare their position statements on the Company's annual performance and our contribution reports.	Author	45mins
14:45	9.	Members meet in camera to review the meeting – water Forum Secretariat leave the meeting.	Author/Chair/all	30mins



## **MEETING CLOSE** 15:15

The following background information papers have also been sent to you for review:

- A. CEO updateB. Regulatory update