

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUM MONDAY 21 SEPTEMBER 2020

VIRTUAL MEETING VIA MICROSOFT TEAMS

AGENDA

12:30	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair	5 mins
12:35	2.	Notes and actions of last meeting held 24 June 2020 - for review and agreement of the meeting record (paper attached)	Chair/all	5 mins
12:40	3.	Forum future programme review (paper attached)	Chair/all	10 mins
12:50	4.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	25 mins
13:15		Comfort break	Chair/all	10 mins
13:25		Meeting resumes and Company join the meeting	Chair/all	30 mins
	5.	Welcome and introductions followed by general Company questions including COVID-19 and Competitions and Markets Authority update		
13:55	6.	Environmental Performance Assessment update (verbal update) Aim: members briefed on 2019 assessment and current position and plans.	Richard Warneford	15 mins
14:10	7.	Energy and Carbon Strategy (paper attached) Aim: members briefed on current position and future plans including work on the Public Interest Commitment on Industry and ISO accreditation.	Anthony Browne	30 mins
14:40		Comfort break		10 mins
14:50	8.	Water Resources Management Plan & Drought Plan Update (paper attached) Aim: members briefed on plans for the development of the next WRMP including the overall customer engagement strategy.	Martin Lunn or Will Robinson	25 mins
15:15	9.	Drainage & Wastewater Management Plans (paper attached) Aim: members briefed on plans and progress of the DWMP including the overall customer engagement strategy.	Linzie Pentleton	25 mins



15.40		Company members leave		
	10.	Members meet in camera to review the meeting	Author/Chair/all	20 mins
16:00		MEETING CLOSE		
		The following background information papers have also been sent to you for review:		
		A. CEO update B. Regulatory update		