

## MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUM MONDAY 2 NOVEMBER 2020

## VIRTUAL MEETING VIA MICROSOFT TEAMS

## AGENDA

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair	5mins
10:05	2.	Notes and actions of last meeting held 21 September 2020 - for review and agreement of the meeting record (paper attached)	Chair/all	5mins
10:10	3.	Forum future programme review (paper attached)	Chair/all	5mins
10:15	4.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	20mins
10:35		Comfort break	Chair/all	5mins
10:40		Meeting resumes and Company join the meeting	Chair/all	30mins
	5.	Welcome and introductions followed by general Company questions including COVID-19, Competitions and Markets Authority update and 2021 billing <i>(verbal update)</i>		
11:10	6.	Inclusivity and affordability update (paper attached) Aim: members to understand current position and COVID-19 implications.	Mark Wilkinson	25mins
11:35	7.	Customer service & performance update (paper attached) Aim: members briefed on current performance, COVID-19 activity and impact on service.	Dawn Creighton Scott Drew	25mins
12:00		Short lunch and comfort break		20mins
12:20	8.	Water Efficiency update (paper attached) Aim: members briefed on current work and future plans.	Tom Andrewartha	20mins
12:40	9.	D-MeX update (paper attached) Aim: members briefed on current position and future plans. Company members leave	Helen Lumsdon Claire Foster	20mins
13:00	10.	Members meet in camera to review the meeting	Author/Chair/all	15mins

		the water forum
13:15	MEETING CLOSE	
	The following background information papers have also been sent to you for review:	
	<ul><li>A. CEO update</li><li>B. Regulatory update</li><li>C. Customer engagement and participation update</li></ul>	