

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS **WEDNESDAY 11 SEPTEMBER 2019**

HOLIDAY INN IPSWICH ORWELL

AGENDA

09:30	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair/all	5mins
09:35	2.	Notes and actions of last meeting held 14 June 2019 - for review and agreement of the meeting record (paper enclosed)	Chair/all	10mins
09:45	3.	Ofwat Innovation Consultation	Chair	10mins
09:55	4.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	35mins
10:30		Company join the meeting - welcome and introductions followed by general company questions	Chair/all	30mins
11:00	5.	National and Local Water Resources Update (paper enclosed)	Martin Lunn	30mins
11:30	6.	Integrated Catchment Management (paper enclosed)	Will Robinson	30mins
12:00	7.	Energy and Carbon Strategy (paper enclosed)	Anthony Browne	30mins
12:30	8.	Members meet in camera to review the meeting - Company members leave the meeting	Author	30mins
13:00		MEETING CLOSE Head to Innovate East for lunch and either to join sprints or have tour of event	Author/Chair/all	3 hours
16:00		Depart		

The following background information papers have been placed into the meeting folder in SharePoint:

A. CEO update B. Regulatory update