

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS TUESDAY 19 MARCH 2019

THE BALLROOM, GREAT NORTHERN HOTEL, PETERBOROUGH

AGENDA

Meeting starts at 10:00 without ELT members, ELT members join at 11:00

As members requested, this first hour will be mostly devoted to consideration of the matters for discussion with the Company

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting and disclosure of interests	Chair/all	5min
10.05	2.	Notes & actions of last meeting held 27 November 2018 - for review and agreement of the meeting record (<i>paper enclosed</i>)	Chair/all	5mins
10:10	3.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	40mins
10:50	4.	Environment and Drinking Water Quality sub-groups update Aim – For the group to feedback following the relevant meetings (<i>paper enclosed</i>)	Richard Powell	10mins
11:00		Company join the meeting - welcome and introductions followed by general company questions		30mins
11:30	5.	PR19 - reflect and discuss Ofwat's initial assessment and the Company's response	Chair/all	90mins
13:00		Lunch – ELT members leave after lunch		30mins
13:30	6.	Members meet with their Author to develop their Draft Supplementary Report	Author	90mins
15:00	7.	Members meet in camera to review the meeting (Company members leave the meeting)	Author/Chair/All	30mins
15:30		MEETING CLOSE		
		The following background information papers have been placed into the meeting folder in SharePoint:		

- A. CEO Update
- B. Regulatory update
- C. Customer Engagement and Participation update