

## MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS FRIDAY 14 JUNE 2019

## **GREAT NORTHERN HOTEL, PETERBOROUGH**

## **AGENDA**

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair/all	5mins
10:05	2.	Notes and actions of last meeting held 19 March 2019 - for review and agreement of the meeting record (paper enclosed)	Chair/all	10mins
10:15	3.	Members deliberation and prepare for discussions with Company	Chair/all	45mins
11:00		Company join the meeting - welcome and introductions followed by general company questions	Chair/all	30mins
11:30	4.	Our Contribution (paper enclosed and draft document to be provided)  For members to gain an understanding of how the Company has contributed to the five capitals	Louise Hunter Sarah Pinkerton	30mins
12:00	5.	Annual Performance Report (paper enclosed and draft document to be provided)  Aim – for members to gain an understanding of the Company's 2018/19 performance	Ceri Jones Jim Strange	60mins
13:00		Lunch – ELT members leave after lunch		30mins
13:30	6.	Members meet with Author to develop and prepare their position statements on the Company's annual performance and our contribution to the five capitals	Author	75mins
14:45	7.	Members meet in camera to review the meeting and feedback to Nominations Committee on its update paper <i>(paper enclosed)</i> - Company members leave the meeting	Author/Chair/all	30mins
15:15		MEETING CLOSE		

## The following background information papers have been placed into the meeting folder in SharePoint:

A. CEO update

- B. Regulatory update
- C. Customer Engagement and Participation update